BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Abonnementen

Op deze pagina staan alle abonnementen vermeld. Hoe het precies in zijn werk gaat staat onderaan deze pagina vermeld. Nadat de bestelling is geplaatst, nemen wij contact op.

Wat zijn abonnementen?

Gedurende een bepaalde periode zonder een bestelling te plaatsen toch bloemen ontvangen? Kies dan voor een bloemenabonnement van BenFleuri. Hierbij hebt u de keuze uit een drietal opties:

  • Een klassiek boeket
  • Een pluk boeket
  • Een rond boeket

Per boeket kunt u zelf uw wensen doorgeven. Ook geeft u aan wat de ingangsdatum is en hoe lang het abonnement moet worden voortgezet.

De bezorging van onze abonnementen vindt plaats in de Hoogeveen en de directe omgeving.

Bezorging

De bezorging van de abonnementen vindt altijd plaats op donderdag. 

De voordelen

Tijdens de periode dat het abonnement actief is, hoeft u geen bestelling te plaatsen. Alles wordt geregeld. Op de afgesproken dag ontvangt u het boeket vervolgens thuis. 

Een ander voordeel: u hebt een ruime keuze uit het soort boeket dat u ontvangt. 

Wilt u compleet verrast worden? Kies dan voor het verrassingsboeket! 

Vanzelfsprekend selecteren wij voor de abonnementen dagverse kwaliteitsbloemen. Deze bloemen worden dagelijks afgehaald bij de bloemenveiling. Hier gaat een zorgvuldige selectie aan vooraf. Pas dan weten we dat het echt gaat om kwaliteitsbloemen. 

Kortom, waar wacht u nog op? 

Voor wie?

Een bloemen abonnement bieden wij niet alleen aan voor particulieren. Het abonnement is net zo makkelijk af te sluiten als bedrijf of organisatie. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooi boeket voor bij de receptie. 

Ter illustratie

De voorbeelden op deze pagina kunnen afwijken van het uiteindelijke boeket dat u ontvangt. De afbeeldingen zijn daarom ter illustratie. Geen zorgen, het boeket dat u uiteindelijk ontvangt lijkt op deze voorbeelden. 

Vragen?

Mogelijk heeft u nog vragen over de informatie op deze pagina. Dan neemt u contact met ons op voor meer informatie. 

We zijn bereikbaar via het onderstaande telefoonnummer. Een e-mail versturen is natuurlijk ook mogelijk. Klik hier voor de pagina met het contactformulier. 

Winkelwagen