BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Accessoires

Op deze pagina staan alle accessoires vermeld, die verkocht worden via onze webshop of winkel. 

Over deze producten

Bloemen op een goede manier behandelen. Of bloemen mooi houden. Dat kan allemaal met de producten die op deze pagina te vinden zijn. Niet alle producten op deze pagina worden verzonden. Neem nu de glazen vaas.

Glazen vaas

Het is mogelijk om een glazen vaas te bestellen via de webshop. Echter, deze zal niet worden bezorgd. Dit heeft alles te maken met de mogelijke beschadiging van dit product. Een vaas kan tijdens het vervoer beschadigd raken. Daarom kunt u de vaas wel online bestellen. In onze winkel in Hoogeveen kunt u de vaas dan afhalen.

Een goede behandeling

Een goede behandeling begint met het juiste materiaal. Hoe zorgt u ervoor dat bloemen op de juiste manier afgesneden worden? Met een bloemensnijder! 

Voordat het snijden van de bloemen begint, moeten de bloemen misschien eerst vervoer worden. Een bloementas zorgt voor een goede manier van vervoeren. 

Versgarantie

De goede behandeling van bloemen heeft een groot voordeel. Namelijk dat de versgarantie op dit punt niet in gevaar komt. 

Mits voorzien van een goede behandeling en een plaatsing van de bloemen op de juiste locatie, geven we een versgarantie af van zeven dagen. Dit houdt in dat de bloemen er dus zeven dagen mooi uitzien. 

Kwaliteit

De producten in deze categorie zijn kwaliteitsproducten. Net zoals de bloemen die we verkopen dus! Kortom, ook voor dit soort producten bent u bij ons aan het juiste adres!

Vragen? Dan neemt u contact op!

Heeft u vragen over deze producten? Dan neemt u contact op. Dit is mogelijk via: 

Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen via ons contactformulier.

Winkelwagen