BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Cadeaubonnen

Op deze pagina informeren we u over cadeaubonnen. Deze bonnen kunt u besteden in onze winkel. Enkele bonnen kunnen ook gebruikt worden tijdens het betalen in de webshop. 

Cadeaubonnen: Bloemen Cadeaubon

Te besteden in onze winkel

Komt u langs in onze winkel aan de Wielewaal 14 in Hoogeveen? Dan kunt u daar gebruik maken van de onderstaande cadeaubonnen:

Geldigheid

De meeste bonnen hebben een geldigheid van tenminste 2 jaar voordat ze verlopen. In sommige gevallen hoeft de bon niet ineens gebruikt te worden. Op de bon blijft nadat is betaald een saldo staan. Kijk daarom voor de exacte verloopdatum op de bon. Neem voor meer informatie contact op met de aanbieder. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld teleurstelling over een verlopen bon.

Onze eigen cadeaubon

BenFleuri heeft een eigen cadeaubon. Dat is de BenFleuri Bloemenbon. Omdat we deze bon zelf uitgeven, kan deze alleen besteed worden in onze winkel.

Deze bon is verkrijgbaar vanaf € 5,-

De bon is daarom een goed cadeau voor inwoners van Hoogeveen en omstreken.

Online bestellingen

Tijdens het afrekenen in de webshop gebruik maken van een cadeaubon? Dat kan! We accepteren niet alleen de Bloemen Cadeaukaart. Ook de VVV Cadeaukaart wordt geaccepteerd.

Wanneer een cadeaubon?

Er zijn genoeg redenen om een cadeaubon aan te schaffen. Bijvoorbeeld wanneer u de vrijheid wilt geven om zelf iets te kiezen. Ook het moment waarop de bon besteed kan worden is belangrijk. 

Vragen? Dan neemt u contact op!

Neem voor vragen contact op via:

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Winkelwagen