BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Bezorging

Bezorging

Op deze pagina leest u meer over bezorging. BenFleuri bezorgd niet alleen in en rond Hoogeveen, maar ook in andere delen van het land. Bovendien is het mogelijk om via het netwerk van Euroflorist om een bestelling in het buitenland te laten bezorgen.

Bezorging
EuroFlorist
BenFleuri maakt gebruik van het netwerk van Euroflorist voor het bezorgen in Nederland en daarbuiten.

* = Exclusief de Waddeneilanden. 

Bestellen en bezorgen

BenFleuri bezorgd niet alleen in Hoogeveen, maar ook in andere delen van het land. Het netwerk van Euroflorist zorgt ervoor dat we ook bestellingen in andere delen van het land plaats kunnen laten vinden. Maar dat niet alleen, want het zorgt er ook voor dat er bestellingen afgeleverd kunnen worden in het buitenland.

Het tijdstip van 12.00 ’s middags is belangrijk, want dan wordt een bestelling nog dezelfde dag bezorgd. Kortom, voor 12.00 besteld is dezelfde dag bezorgd. Dit hoeft niet, want u kunt zelf aangeven wanneer de bezorging plaats moet vinden. Tenzij u dus voor een andere datum kiest, vindt de bezorging dus dezelfde dag nog plaats.

Voor speciale bloemstukken, zoals rouwstukken, geldt dat we deze niet dezelfde dag bezorgen. Want voor rouwstukken geldt dat er mogelijk een langere tijd besteed moet worden om deze te vervaardigen. Bovendien, we nemen altijd eerst contact op over deze rouwstukken. Daardoor weten we precies wat uw wensen zijn

Het is niet mogelijk om een eigen gekozen bezorgtijd te kiezen, want we kunnen niet altijd garanderen dat dit tijdstip past in onze agenda.

Uitzonderingen

Voor onze bezorging zijn we deels afhankelijk van derden. Het betreft dan de bezorging buiten de gemeentegrenzen van Hoogeveen. Daardoor kan het voorkomen dat drukte bij de bezorgdienst(en) ervoor kan zorgen dat de datum van bezorging niet gehaald kan worden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren we u hierover tijdig. We betreuren dat dit soort situaties voor kunnen komen, maar doen er alles aan om dit te voorkomen. Daarnaast doen we er alles aan om mee te denken met oplossingen, om zo teleurstellingen te voorkomen.

Uit onze jarenlange ervaring weten we inmiddels dat dit maar sporadisch voorkomt. 

Winkelwagen