BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Klachtenregeling

BenFleuri

BenFleuri doet er alles aan om kwaliteitsproducten te leveren aan klanten. Hierbij maakt het niet uit om wat voor soort bestelling het gaat. Van onze producten mag u verwachten dat deze u in topconditie bereiken. Soms kan het voorkomen dat het geleverde product niet voldoet aan uw wensen of aan de kwaliteitseisen. Dit laatste kan te maken hebben met vele oorzaken.

Wanneer een product niet voldoet aan uw wensen, dan vragen wij om hiervan een foto te maken. U kunt een klacht indienen over het product, maar ook over de levering. Dit doet u door te mailen naar info@benfleuri.nl. Telefonisch contact opnemen kan ook, maar we ontvangen wel graag een duidelijk bewijs in de vorm van een foto van het product.

Leidt de klacht niet tot een gewenst resultaat voor u, dan kunt u de Geschillencommissie Webshop (postbus 90600, 2509LP Den Haag – www.sgc.nl). Dit kan wanneer een klacht niet binnen drie maanden na het aanmelden ervan is opgelost.

We nemen uw klacht serieus

Een klacht over onze dienstverlening of onze producten is voor ons een duidelijk signaal. We nemen uw klacht serieus en berichten u over de voortgang van een eventueel onderzoek. Dit kan via e-mail plaatsvinden of we kunnen u erover opbellen. Wat we niet doen is het behandelen van klachten uitsluitend via een recensie geschreven via Google of social media. We vragen u dan altijd wanneer we het beste telefonisch hierover contact kunnen opnemen.

Herroepingsrecht

Nauw verbonden aan deze klachtenregeling is het herroepingsrecht. Omdat het herroepingsrecht niet van toepassing is op verse of kort(er) houdbare producten, kan geen beroep hierop worden gedaan. Wel is het mogelijk, wanneer u van mening bent dat er sprake is van een geleverde dienst of product waar u niet tevreden over bent een klacht neer te leggen. U ontvangt hierover altijd een antwoord. We kijken in alle gevallen naar wat voor u als klant de beste oplossing is.

Gerelateerd

Winkelwagen
BenFleuri