BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Over onze abonnementen

Via deze pagina komt u meer te weten over onze abonnementen. Indien er vragen zijn, dan neemt u contact op. Het contactformulier is te vinden aan de onderzijde van de pagina. 

Bloemenabonnement

Een bloemenabonnement zorgt ervoor dat u gedurende een bepaalde periode automatisch een boeket wordt bezorgd. Hoewel het om een abonnement gaat, heeft u toch voldoende keuzemogelijkheden. Zo bepaalt u zelf wanneer u de bloemen wilt ontvangen en wat voor soort bloemen dit zijn.

Laten we eerlijk zijn: wat is er nu leuker om bloemen te ontvangen? Niet een keer, maar meerdere keren. Bijvoorbeeld eens per week of eens per maand. Iedere keer is het weer een verrassing. Denkt u er net zo over, dan kiest u voor een abonnement!

De mogelijkheden

Misschien maken we het u zelfs te lastig, want er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Een mooi weelderig boeket of juist een compacte biedermeier. Of stelt u zich eens voor om helemaal verrast te worden. Dit kan met het verrassingsboeket.

Kortom, er zijn mogelijkheden genoeg!

Kwaliteit

Zoals u gewend bent van BenFleuri gaat het alleen om kwaliteitsbloemen. Dagverse bloemen, die we zorgvuldig voor u geselecteerd hebben. Hierbij maken we gebruik van de bloemen uit het seizoen.

Op maat gemaakt

Dit boeket wordt helemaal op maat gemaakt, dus u kiest er zelf voor wat voor soort boeket bezorgd moet gaan worden. Ook kiest u ervoor hoe lang dit abonnement precies moet verlopen. Tenslotte kunt u zelf de frequentie bepalen. Dus, om de hoeveel dagen de bloemen bezorgd worden

Voorkeur

Heeft u een bepaalde voorkeur voor bloemen, dan geeft u dit door aan ons. We proberen hiermee dan zoveel mogelijk rekening te houden. Echter, we zijn wel gebonden aan het seizoen. Soms zijn bepaalde bloemen niet beschikbaar. We doen er dan alles aan om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen.

Omgeving Hoogeveen

We bieden deze dienst aan voor onze klanten in Hoogeveen en de directe omgeving. Dit heeft nog een ander bijkomend voordeel. Het boeket kan compleet met vaas geleverd worden!

Compleet met vaas

Wilt u de boeketten laten bezorgen compleet met vaas? Dat is geen probleem. Het gaat dan om een kant-en-klaar boeket op een leenvaas. Dan worden de bloemen compleet met vaas, voorzien van de juiste dosering bloemenvoeding en schuin afgesneden bezorgd.

Tijdelijk even niet?

Komt het even niet uit om de bloemen te bezorgen? Geen probleem. Ook daar houden we rekening mee. Denk bijvoorbeeld aan een vakantieperiode. We kunnen het abonnement dan onderbreken.

Aanbod via onze webshop

Via onze webshop kunt u een bloemenabonnement bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom staan niet alle opties vermeld op onze website. Gelukkig neemt een van onze medewerkers, nadat de bestelling is verstuurd, altijd telefonisch contact op. Zo kunnen we alles nog even doornemen. Dan is het slechts een kwestie van afwachten tot het moment van bezorging.

Vragen?

Neem contact op!

Algemeen contactformulier

Het is alleen mogelijk dit formulier te versturen wanneer de gegevens opgeslagen mogen worden. De gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en worden niet doorgegeven aan derden. 

Winkelwagen