BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Over onze producten

Op deze pagina informeren we u over onze producten. We informeren u hier graag over. Op deze pagina vindt u meer over de producten die we verkopen.

Kwaliteit

Kwaliteitsproducten, daar gaat het om. Onze slogan is niet zonder reden “Voor de mooiste bloemen.” Deze verkopen we niet alleen in onze winkel aan De Wielewaal in Hoogeveen. We verkopen ze ook via onze webshop. Hoe zorgen we ervoor dat we mogen spreken van kwaliteitsproducten? 

Selectie

Het begint allemaal met een zorgvuldige selectie. Dit doen we op de bloemenveiling. Voordat we de bloemen inkopen. Daarna zorgen we ervoor de bloemen onze winkel in Hoogeveen bereiken. 

Garantie

Op ieder boeket geven we een garantie van zeven dagen af. Dit houdt in dat de bloemen, mits goed verzorgd, er tot de zevende dag mooi uitzien. Mits de bloemen goed zijn behandeld en ze op een goede plaats staan (niet te koud, niet te warm en geen tocht). 

Herroepingsrecht

Voor alle duidelijkheid: de garantie zoals hierboven beschreven is een versgarantie. Verwar deze garantie niet met zaken die te maken hebben met het herroepingsrecht. Omdat er namelijk sprake is van versproducten, vervalt het herroepingsrecht voor dergelijke bestellingen. Meer over het herroepingsrecht is te vinden via deze link.

Meer service

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit: 

Daarnaast kunt u bij ons abonnementen afsluiten voor het ontvangen van bloemen. Ook verkopen we seizoensgebonden producten, zoals kerstboeketten en tulpen.

Vragen? Dan neemt u contact op!

Neem voor vragen contact op via:

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Winkelwagen