BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Meer service

We doen meer dan alleen het verkopen van bloemen. Al mag deze taak niet onderschat worden! Toch zijn we meer dan alleen een bloemenwinkel. Op deze pagina leest u wat we nog meer voor u kunnen betekenen. Kortom, nog meer service!

Extra service

Onze extra service bestaat uit de pakketservice en cadeaubonnen. Daarnaast kunnen we meer voor u betekenen. Zoals een advies op maat.

Pakketservice

BenFleuri is een officieel pick-up point voor DPD.

Cadeaubonnen

In onze winkel kunt u ook verschillende soorten cadeaubonnen inleveren.

Meer service

Advies op maat

Soms is het lastig om te kiezen. Of is het pas mogelijk nadat u informatie heeft ingewonnen. Schroom niet om contact op te nemen met BenFleuri, zodat u daarna een aankoop kunt doen. Dit advies kunt u zowel in de winkel als via onze webshop inwinnen. Het is maar net wat u als het gemakkelijkst ervaart.

Oplossingen

Een passend advies of advies op maat. Dat is waar we goed in zijn. We doen er alles aan om met u mee te denken, waar dit nodig mocht zijn. Misschien zien we oplossingen waar u zelf nog helemaal niet over nagedacht had!

Niet direct een antwoord

Het kan voorkomen dat we niet direct een antwoord voor u hebben. We maken in dat geval een afspraak met u, zodat we hier later op terug kunnen komen. Voor ons geldt dat deze afspraak staat, dus u krijgt altijd een antwoord.

Ook online advies dus!

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen gaat het dus niet alleen om offline advies. Dus advies in de winkel. Ook online bent u bij ons aan het juiste adres. Mochten we er langs de digitale (snel)weg niet helemaal uitkomen, dan nemen we gewoon telefonisch contact op. Ons doel is om u te helpen bij uw aankoop. Of dit nu een aankoop is in onze winkel of via de webshop. We waarderen het dat u bij ons winkelt!

 

Winkelwagen