BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Over BenFleuri

Wilt u meer weten over BenFleuri? Dan bent u hier aan het juiste adres. Hier leest u niet alleen over de ontstaansgeschiedenis, maar ook meer over waarom u voor BenFleuri kiest.

Over BenFleuri

Opening van de winkel (2012)

BenFleuri is te vinden in winkelcentrum ‘De Wielewaal’ in Hoogeveen. De winkel aldaar opende in 2012 de deuren. Met de opening van de winkel keerde eigenaar Bernhardus Annen terug naar zijn oorspronkelijke vak. Dat is het vak van bloemsierkunstenaar.

Webshop (2018)

De opening van de winkel was een groot succes. Als snel ontstond een vaste klantenkring. De klantenkring werd vanaf 2018 uitgebreid naar een online klantenkring. In dat jaar werd de webshop gelanceerd. De bestellingen konden vanaf nu gedaan worden vanaf ieder adres in Nederland1.
1: Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Slogan

Inmiddels weten veel mensen het zeker. Voor de mooiste bloemen bent u bij BenFleuri aan het juiste adres. Vandaar onze slogan:

BenFleuri: voor de mooiste bloemen!

Waarom BenFleuri?

Het assortiment

Boeketten

Meer informatie

Rouwstukken

Meer informatie

Abonnementen

Meer informatie

Overige producten

Meer informatie

Meer service
Erkend bloemsierkunstenaar

Erkend bloemsierkunstenaar

Bernhardus Annen is in het bezit van een erkend diploma als vakbloemist. Daarnaast mag hij zich Meester in de bloemsierkunst noemen. Dit is een titel voor erkend bloemsierkunstenaars.

Meester in de bloemsierkunst

De titel Meester in de bloemsierkunst is een beschermde titel. Niet iedereen mag deze titel voeren. Het slagen voor een Meesterproef zorgt ervoor dat men zich Meester in de bloemsierkunst mag noemen.

Bestel 24/7 via onze webshop

Bezorging door heel Nederland*

Bloemen bestellen en laten bezorgen door heel Nederland*? Geen probleem bij BenFleuri! We bezorgen niet alleen in en rond Hoogeveen. Dankzij het netwerk van WYbloemisten is het mogelijk om overal in Nederland te bezorgen. Zelfs buiten Nederland is het mogelijk bloemen te bezorgen.*: Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Openingstijden winkel
Bedrijfsgegevens

Vragen?

Neem dan contact op!

Winkelwagen