BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Overige producten

Op deze pagina vindt u onze overige producten. Denk dan aan producten die niet altijd beschikbaar zijn. Een goed voorbeeld zijn de kerstproducten. 

Staan er op deze pagina geen producten vermeld? Dan zijn er geen producten die in de huidige periode van het jaar aangeboden worden.

Over deze producten

Op deze pagina vindt u producten die niet het hele jaar door beschikbaar zijn. Ze zijn alleen in een bepaalde periode van het jaar beschikbaar. Niet alleen via onze webshop, maar ook via onze winkel in Hoogeveen.

 

Beschikbaarheid

Omdat de producten niet het hele jaar door beschikbaar zijn, kunt u precies zien welke producten niet bestelt kunnen worden. Dit wordt aangegeven met een duidelijke vermelding. 

Waar bent u naar op zoek?

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Dat is geen probleem, want onze medewerkers helpen u graag. Neem daarom contact op voor meer informatie. Dan merkt u dat onze medewerkers graag met u meedenken.

Liever telefonisch contact?

De foto’s op deze pagina zijn een voorbeelden ter illustratie. We doen ons best om het uiteindelijke resultaat overeen te stemmen met deze foto’s. Omdat we afhankelijk zijn van het aanbod kan het voorkomen dat eindresultaat afwijkt. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van bloemen op de bloemenveiling. Natuurlijk speelt ook het seizoen een belangrijke rol van betekenis.

Contactformulier

[forminator_form id=”5974″]

Wilt u liever telefonisch contact? Dat is geen probleem, want we zijn bereikbaar via 0528-750619. U kunt ons van maandag tot en met zaterdag op dit telefoonnummer bereiken. 

Winkelwagen