BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Pakketservice

De winkel van BenFleuri is een zogeheten pick-up point voor pakketten van DPD. Daarom leest u op deze pagina meer over de pakketservice.

Wat houdt dit in?

Onze winkel is een officieel pick-up point van DPD. Dit houdt in dat u pakketten die via DPD vervoerd worden kunt afhalen. Dit doet u tijdens onze openingstijden. Er zijn een aantal zaken waarmee u rekening moet houden. Deze staan hieronder vermeld.  

DPD logo

Goed om te weten

Verzenden

Wilt u een pakket versturen? Dan bezoekt u de website van DPD. Op de website leest u precies hoe u het makkelijkst een pakket via DPD kunt versturen. Het is dus niet mogelijk om pakketten via onze winkel te verzenden zonder een geldige DPD-barcode op de verpakking. 

Openingstijden

De openingstijden van onze winkel zijn ook van toepassing voor deze dienst. Onze openingstijden zijn: 

Vragen via e-mail of het contactformulier

Helaas nemen we vragen over pakketten die via e-mail of het contactformulier gesteld worden niet in behandeling. Hiervoor neemt u contact op met de klantenservice van DPD. Wilt u dit liever elektronisch doen, dan kunt u terecht op de contactpagina van DPD. U merkt dat het ook mogelijk is een chatsessie te starten met een van de medewerkers van DPD. Zij beantwoorden graag al uw vragen over uw zending(en). 

Winkelwagen