BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Rouwstukken

Winkel per categorie

Opties

Goed om te weten

Na het plaatsen van uw opdracht nemen wij altijd telefonisch contact op over de opdracht. 

BenFleuri is specialist in het vervaardigen van rouwstukken. De opties bekijkt u via deze pagina. Vergeet u niet om de informatie onderaan deze pagina door te lezen?

Een rouwstuk is een bijzonder bloemstuk

Als laatste eer een bloemstuk (mee)geven. Dat is waar het om gaat bij een rouwstuk. Een rouwstuk is een bijzonder stuk. Een gepaste laatste eer. Juist daarom moet dit bloemstuk aan uw wensen voldoen. 

Een gepaste laatste eer

We weten allemaal dat de aanleiding voor het plaatsen van een opdracht voor rouwwerk er een is die niet fijn is. Dit bloemstuk moet iets verwoorden, namelijk uw wensen. De wensen moeten vertaald worden naar een resultaat waarmee u tevreden bent. Misschien zelfs meer dan dat. Ons doel is namelijk om de bloemen die bepaalde emotie mee te geven die de overledenen verdient. Kortom, een gepaste laatste eer dus.

Mogelijkheden

Er zijn genoeg mogelijkheden. De voorbeelden op de website hoeven niet gelijk te zijn aan het uiteindelijke resultaat. Heel praktisch bijvoorbeeld: sommige bloemen zijn in een bepaald seizoen niet voorradig. Dan doen we er alles aan om voor een gelijkwaardig alternatief te zorgen. Dat geldt vanzelfsprekend ook wanneer de bloemen niet beschikbaar zijn wegens andere omstandigheden. 

Hoe werkt het bestellen precies?

Het bestellen van een rouwstuk verloopt anders dan bijvoorbeeld het bestelproces voor een boeket. Dit bestelproces ziet er daarom als volgt uit:

Voorbeelden op de website

Van ieder rouwstuk hebben we een voorbeeld opgenomen op de website. Hiermee staat niet vast dat dit het uiteindelijke resultaat moet zijn. 

Desondanks is het goed om de voorbeelden te bekijken. Zodat u weet wat u wel of niet wilt terugzien in het eindresultaat. 

Bezorging

Het is meer dan logisch dat dergelijke opdrachten niet afgehaald worden. We bezorgen de rouwwerken daarom op de gewenste locatie. Om een aantal voorbeelden te noemen: 

Bezorging door heel Nederland

Als het om de bezorging gaat, dan zijn we niet gebonden aan gemeentegrenzen. Ook rouwwerk wordt op iedere locatie in Nederland afgeleverd. Bezorging in het buitenland via het netwerk van Euroflorist is in sommige gevallen ook mogelijk. 

Voor alle duidelijkheid...

Voor alle duidelijkheid kunt u hierna enkele voorbeelden bekijken. Klik op een afbeelding voor een vergroting. 

Geen vraag is raar, geen vraag is gek!

Inderdaad! U wilt duidelijkheid ontvangen voordat u bij ons een opdracht plaats. Een opdracht waar veel aan gelegen is. Dan is het logisch dat u eerst informatie inwint. Kortom: kortom, geen vraag is raar, geen vraag is gek!

Contactopties

Neem voor vragen contact op via:

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Winkelwagen