BenFleuri

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag bezorgd

Versgarantie van zeven dagen

€ 4,50 verzendkosten voor bezorging in Hoogeveen

€ 5,95,- verzendkosten voor bezorging door heel Nederland

Webshop

Via de webshop bestelt u gemakkelijk een snel bloemen en bloemstukken. Voor 12.00 uur een bestelling geplaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Betaling gaat veilig via Ideal, creditcard of PayPal.

Kire

Boeketten

Bekijk de opties

Rond boeket (abonnement)

Abonnementen

Bekijk de opties

3.02

Rouwstukken

Bekijk de opties

Ook interessant...

Abonnementen, boeketten en rouwstukken, maar ook voor accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verkopen we bepaalde producten die niet het hele jaar beschikbaar zijn. Zoals kerstproducten en tulpen. 

Accessoires

Accessoires

Bekijk de opties

Overige producten

Overige producten

Bekijk de opties

BenFleuri: Voor de mooiste bloemen!

Bestellen en bezorgen

De mooiste bloemen bestelt u gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Bestelt u voor 12.00 uur? Dan bezorgen we de bestelling nog dezelfde dag. Tenzij u kiest voor een andere bezorgdag. De bezorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag. 

Kwaliteitsbloemen

Onze producten bestaan uit kwaliteitsbloemen, geselecteerd op de bloemenveiling. Het gaat dus om dagverse bloemen. We garanderen dat de bloemen mooi blijven tot zeven dagen. Mits u de bloemen goed verzorgt. Zodat u altijd tevreden terugkijkt op uw winkelervaring via BenFleuri. Ons doel is daarom u een gevoel van tevredenheid te geven. 

Rouwstukken

De aanleiding voor het laten vervaardigen van een rouwstuk is allesbehalve vrolijk. Juist daarom willen we een rouwstuk maken dat volledig is afgestemd op uw wensen. 

BenFleuri is gespecialiseerd in boeketten, maar ook in het vervaardigen van rouwstukken. Het bestellen werkt net iets anders, dan bijvoorbeeld het bestellen van boeketten via onze webshop. Dit komt doordat we er zeker van willen zijn dat het eindresultaat tot uw volle tevredenheid is. Kortom, opdat zowel u als wij over het eindresultaat tevreden zijn!

We nemen standaard telefonisch contact op, zodra de bestelling door ons is ontvangen. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen. Daarna maken we de bestelling definitief. 

Abonnementen

Ook voor abonnementen nemen we altijd telefonisch contact op. Zodat we precies weten wat u van ons verwacht. We nemen de bestelling door en daaruit volgt dan de start van het abonnement. U heeft niet alleen de keuze voor het soort boeket, maar ook de frequentie van ontvangst. 

Geen bezorging, wel afhalen

Sommige producten worden niet verzonden, maar kunnen afgehaald worden in onze winkel. Dit komt bijvoorbeeld doordat de producten te fragiel zijn om te verzenden. Denk dan aan een glazen vaas. 

Ook voor andere producten

Afhalen is overigens ook gewoon mogelijk voor andere producten. Denk dan bijvoorbeeld aan accessoires of boeketten. U kunt de bestelling dan online doorgeven. Daarna kan de bestelling dan in de winkel afgehaald worden. Net zo makkelijk als het laten bezorgen! Hiermee heeft u dus net iets meer vrijheid. 

Vragen? Dan neemt u contact op!

Neem voor vragen contact op via:

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

Winkelwagen